Sliders (1995-2000)

filmiposter
imdb
youtube
võimalik lemmik
Nii väga tahaks seada selle seriaali kindlate lemmikute hulka, kuid kahjuks on kokku 87 episoodi hulgas lisaks arvukatele suurepärastele paralleelmaailmades seiklemistele ka arvukalt igavaid ja suisa nigelaid episoode. Lisaks on seriaalil pidev probleem vahetuvate peategelastega ja puudulikult ärakasutatud põhivastasega. Üks uusversioon kuluks sellele kindlasti ära, kuid praegu on Marveli tõttu seriaali- ja filmimaastik ehk alternatiivuniversumi teemast veidi küllastunud ja sel aastal lisandunud Dark Matter täitis seda tühimikku veelgi... ehkki vähemalt hästi. Igatahes Slidersi vaatamiseks soovitan otsida mõni parimate episoodide soovitusnimekiri. Kõigest tuimalt läbi närida ei tasu.

Fallout (2024-????)

filmiposter
imdb
youtube
võimalik lemmik
Fallouti maailmaga olin enne seriaali peamiselt tuttav Fallout 3 ja veidi ka Fallout New Vegase kaudu (mõlemad mängud lõpetamata). Huvitav maailm, kuid mängude avatud maailm võtab korraliku läbimise puhul rohkem aega, kui praegu leida suudan ja soovin. Aga seriaal on mõnus ja kergemini hammustatavam tükk sellest postapo hullumeelsusest. Tänuväärselt heade näitlejatega ja tegelastega ning mitmekülgsete tegevuspaikadega. Tahaks loota, et nad suudavad seda joont hoida ja teevad veel paar-kolm head hooaega ning lõpetavad siis plaanipäraselt.

Loki (2021-2023)

filmiposter
imdb
letterboxd
youtube
kindel lemmik
Marveli nüüdseks juba arvukatest seriaalidest üks, mida kindlalt vaadata soovitan. Kaks 6-episoodilist hooaega, mis ei jää ripakile. Ja Tom Hiddleston saab siis tõesti paremini kui üheski Marveli filmis näidata, kui hea näitleja ta on ja kui suurepäraselt ta Loki rolli sobib. Ka lugu Püha ajaliini kaitsvast Ajaagentuurist on põnev ja toimib piisavalt eraldiseisvalt, ega nõua põhjalikke teadmisi teistest filmide ja seriaalide kohta.

Deadpool & Wolverine (2004)

filmiposter
imdb
letterboxd
youtube
kindel lemmik
Marvel/Disney on oma filmidega ja seriaalidega praegu suht kaoses ning on mitmed projektid pausile pannud või vist lausa tühistanud. Õnneks on Deadpooli 3. osa jätkuvalt sama häbitu huumor ja madin nagu varasemadki osad. Mõnus kinoelamus igatahes ja peaks sobima küll, kui eelmised kaks meeldisid.